ФСБ цілеспрямовано подавляє українську революцію , - Олексій Арестович

В Україні діє 20-30 "ескадронів смерті", йде відверте полювання на активістів, а ситуацією керує ФСБ, абсолютно ігноруючи Януковича

"Справу у свої міцні, впевнені, чисті руки взяли московські чекісти. Як колишній офіцер спецслужб, я про це отримую інформацію з багатьох сторін", - заявив військовий експерт, психолог Олексій Арестович на телеканалі ZIK, повідомляє Еспресо.TV.

За його словами, в Украні ФСб сидить цілими управліннями, під виглядом усіляких проросійських патріотичних організацій, бійцівських клубів і т.д. "І в певному сенсі заручником усіх цих феесбешних ігор став весь народ України, включно з нашою владою, і навіть президентом – адже вони не враховують його інтереси. Вони грають власну партію", - підкреслив Арестович.

Він звернув увагу, що за почерком вбивства львів’янина Юрія Вербицького професіонали визначили - це робота людей, які займались подібними речами на Кавказі.

"Зроблено чисто, акуратно, без слідів. І методи та стиль нагадує ті «ескадрони смерті», які діють на Кавказі. Ігор Луценко також розповідав, що люди, які його допитували, абсолютно не орієнтуються в ситуації і говорять з характерним російським акцентом... Думаю, що і серед «Беркуту», і в натовпі працюють російські фахівці. Ми про це можемо судити за непрямими ознаками, як наприклад зневага до нашої національної символіки, як б’ють журналістів, як знущаються над полоненими", - каже експерт.

"Те, що в нас працює ФСБ, означає, що Кремль, Росія цілеспрямовано подавляють українську революцію", - вважає Арестович.