Перший національний покидають шеф-редактор і ведуча новин

З Першого національного звільняються шеф-редактор новин Оксана Корнійчук і ведуча «Новин» і «Підсумків дня» Юлія Галушка

Про це повідомляє «Телекритика» із посиланням на власні джерела на каналі.
 
Як пише видання, Оксана Корнійчук написала заяву про відпустку до 10 лютого з подальшим звільненням. Сама Корнійчук відмовилася коментувати цю інформацію.
 
Юлія Галушка підтвердила, що написала заяву про відпустку із 24 січня з подальшим звільненням. Про причини звільнення вона сказала: «На даний час є суттєві розбіжності в моїй громадянській позиції і редакційній політиці. Я вважаю, що мені як обличчю каналу потрібно було це зробити - написати заяву».
 
Про свої подальші плани ведуча сказала, що після того, як повідомила про звільнення, отримала декілька цікавих пропозицій.
 
Олександр Пантелеймонов,  т. в. о. генерального директора Національної телекомпанії України, пообіцяв прокоментувати цю інформацію завтра.
 
Нагадаємо, на початку грудня з Першого національного каналу через незгоду з редакційною політикою звільнилися спеціальний кореспондент ТВО інформаційно-аналітичних програм Ігор Меделян і кореспонденти Сергій Лефтер і Ярослав Тракало.