Запорізькі ультрас будуть охороняти місцевий Євромайдан

Фанати запорізького "Металургу" завтра, 26 січня, будуть охороняти місцевий Євромайдан

Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на офіційній сторінці запорізьких ультрас ВКонтакте.

"Брати-фанати « Металургу»!

Зараз по всій країні футбольні ультрас встають на захист народу. На захист від беззаконня і свавілля, від насильства, хамства і знущань. Фанати запорізького «Металургу» теж не можуть залишатися осторонь. У неділю, 26 січня, ми вийдемо на запорізький Майдан. Мета - захист наших земляків від можливих провокацій з боку «тітушок». Бути всім, хто вважає себе нашим братом.

Увага, акція мирна: ніяких засобів активної або пасивної захисту з собою не беремо. У нас достатньо досвіду і якостей, щоб протистояти потенційній загрозі. Ми завжди були і залишаємося однією великою родиною , в якій одним з головних є девіз «Один за всіх і всі за одного». Сподіваємося, що це розуміють і всі, хто, планують якось затьмарити недільне народне віче.

Наголошуємо, що запорізькі ультрас не виступають за будь-які політичні сили. Просто ми є патріотами свого міста і своєї країни, хочемо жити в сильній і незалежній державі.

Всім, хто вважає себе невід'ємною частиною запорізького фан-руху: загальний збір завтра, 26 січня, о 11.30 перед театром молоді (колишній ДК Будівельників перед цирком).
Доведемо, що ми, браття, козацького роду!".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ультрас запорізького "Металургу" викликають на бесіди в міліцію через інформацію, що вони стали на підтримку Майдану.

Також повідомлялося, що ультрас "Шахтаря", "Динамо", "Металісту", "Ворскли", "Чорноморця" стали на бік євромайданівців у боротьбі проти "тітушок".