Російським підліткам заборонять секс

Депутати Держдуми хочуть поставити поза законом сексуальну освіту юридично неповнолітніх

На тлі готичних скандалів, пов'язаних із масовими викриттями гомосексуальних зв'язків на вищих щаблях РПЦ, та численних гучних звинувачень духовенства в системній педофілії у навчальних закладах фокусом уваги російських парламентарів стали гетеросексуальні стосунки між підлітками.

До Держдуми подано міжфракційний законопроект, що передбачає заборону пропаганди будь-якої сексуальної активності серед юридично неповнолітніх громадян. Про це повідомляє Радио Свобода

Крім того, депутати мають намір впровадити зміни до статті адміністратвиного кодексу, що передбачає "пропаганду нетрадиційних сексуальних стосунків серед неповнолітніх". Відтепер з неї зникне згадка про нетрадиційність і буде передбачено покарання за пропаганду сексу, "що виражається в нав'язуванні неповнолітнім інформації про пріорітет сексуальних стосунків".

Через розмите формулювання закон може бути застосовано досить широко - аж до "чистки" освітніх програм, запобігання науковцям тощо.

Таким чином, не лише нетрадиційний, але й будь-який секс має опинитись поза законом.

Відомі борці проти розбещення російського народу - такі як дитячий омбудсмен Астахов, депутат Мізуліна чи депутат петербурзькоъ міськради Мілонов поки що відхрещуються від авторства цієї ідеї.

Нагадаємо, намагання держави регулювати особисте життя громадян є типовою ознакою тоталітаризму.