Луганського «бюджетника» звільнили за відмову підтримати Януковича

Працівника комунального підприємства «Луганський міський центр для родини, дітей та молоді» Павла Діденко звільнили за відмову вийти на мітинг у підтримку Віктора Януковича

За словами екс-головного спеціаліста з соціальної роботи, його примусили написати заяву «за власним бажанням», втім там він вказав причину – відмова вийти на мітинг, повідомляє 0642.ua.

«У суботу 25 січня моя керівниця Ніна Попова повідомила, що треба виходити на мітинг у підтримку Януковича. Я відповів, що його політику не підтримую та виходити не буду. Потім зателефонував директору Центра Ользі Шпилько, яка телефоном мені сказала, що можна не йти. А за 15 хвилин мені зателефонувала Попова, та сказала, що Шпилько наказала мені у понеділок писати заяву за власним бажанням», - повідомив Діденко.

У понеділок Шпилько приїхала до їх відділу з перевіркою.

«Шпилько зібрала колектив та заявила, що я працюю в Центрі завдяки соціальним ініціативам президента, так якщо я його не підтримую, то маю звільнитися. Я написав заяву, що звільняюсь у зв’язку з тим, що не вийшов 25 січня на мітинг у підтримку президента, тому що не підтримую його політику. Шпилько цю заяву підписала», - зазначив Діденко.