​Лідери Академії жлобства

Еспресо.TV визначило попередню трійку лідерів Академії жлобства

Два тижні тому  Еспресо.TV запропонувала добірку фотографій квартир з претензією на розкіш, але з повною відсутністю смаку в дизайні. 

Протягом цього часу читачі сайту активно голосували і допомогли визначити лідерів серед запропонованих фотографій.

Так, найбільше балів – більше 4,6 тис, набрало помешкання "Пожити в музеї" з Чернігова. У коментарях до фото вражені читачі пишуть: "За свої 35 років роботи архітектором подібного ще не бачив. мені соромно за "колегу по професії" який міг таке запроектувати".

Другу сходинку в Академії здобула квартира з Севастополя "Море, храм і телевізор".  Помешкання набрало більше 2,5 тис балів.  Коментуючи це фото, читачі жартома припускають, що це: "Хата Вадима Колисниченко (народний депутат від Партії регіонів – ред.)  для виборців".

На третій сходинці опинилася столична квартира "Шахівниця", яка набрала більше 2,4 тис балів.  Так у коментарях до фото читачів найбільше вражає нераціональне використання приміщення. 

Найменше балів серед двадцяти запропонованих фотографій набрало помешкання з Одеси "Купатися в золоті" - 230 балів.

Нагадуємо, що  Еспресо.TV  продовжує обирати найбільш жлобський дизайн, тому просимо Вас і надалі активно голосувати за наступним посиланням. 

А також надсилати на нашу поштову скриньку espreso.flats@gmail.com фотографії квартир та будинків, які б могли продовжити запропоновану добірку.