Один з "кнопкодавів" під час вчорашнього голосування вдарив Лесю Оробець

Під час вчорашнього голосування один з регіоналів, Володимир Струк, вдарив депутатку від «Батьківщини» Лесю Оробець, коли та намагалась запобігти «кнопкодавству»

Про це Оробець написала на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Сьогодні ригохудобина ударила мене в сонячне сплетіння. Сильно. Коли поспіхом зґвалтована янеком ригофракція голосувала свій закон про заручників, по добрій вже традиції 232 голоси в них не було, не було і 226, було штук 10-15 лівих карток. Я намагалась перешкодити кнопкодавству, і воно (на фото) добряче ударило мене в сонячне сплетіння. Професійним, коротким, бандитським ударом. От і на тобі, зняла бронік в Парламенті України», - написала депутатка.

Фото: Viktor Gurniak

Зараз Леся Оробець почувається нормально та стверджує, що під час наступного свого приходу до Ради бронежилет не зніматиме.

«Зараз відійшла, нормально, навіть вже не болить як дихаєш. Наступного разу в одну раду з ригами треба йти в броніку, касці, з рацією, щоб викликати підмогу. Хоча брати з Самооборони кажуть мені, що треба фугасний вогнемет, і зловісно так посміюються. Їм мабуть видніше, я ото більше по законотворчості і праву міжнародних договорів», - зазначила Оробець.

Факт застосування сили до Оробець підтвердила народний депутат від УДАРу Ірина Геращенко, про що вона написала у своєму «Фейсбуці»