"Свобода" оскаржуватиме "наклепи" МВС у суді

У ВО "Свобода" заявляють, що інформація МВС про побиття майора міліції в будівлі КМДА не відповідає дійсності

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської організації ВО "Свобода", передає Еспресо.TV.

Зокрема, в сьогоднішньому повідомленні МВС йшлося про те, що 31 січня 2014 року майора міліції, який ніс службу на Майдані Незалежности, побили охоронці Майдану. Його нібито завели в будівлю Київради, де відібрали посвідчення й особисті речі, та продовжили наносити йому численні удари. У повідомленні було зазначено, що за знущаннями з правоохоронця спостерігав колишній кандидат ународні депутати від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Юрій Левченко.

"Всеукраїнське об'єднання "Свобода" в судовому порядку буде оскаржувати наклепи МВС України. Поширена інформація є шокуючою. Не зрозуміло, які докази в МВС вигадають для суду щодо інформації про місце перебування Юрія Левченка 31 січня. Сотні активістів Майдану були свідками того, що Юрій Левченко. безперервно перебував в Українському домі", - зазначають у "Свободі".

"З моменту призначення мене комендантом Українського дому я лише одного разу заходив у будівлю Київради - увечері 27 січня. Моє перебування в Українському домі ввечері та вночі з 31 січня на 1 лютого можуть підтвердити сотні мешканців цієї будівлі. Мені складно зрозуміти причину цієї брехні. Якщо хтось хоче зробити з мене ворога нинішніх "правоохоронців" – псів режиму пахана, то я їм і так не є другом. А тому не треба цих казок", – прокоментував наклепи МВС свободівець Юрій Левченко.