МВС: В загиблих на Грушевського стріляли з відстані в 2-3 метри

Міліція оприлюднила результати перших експертиз у справі вбивств активістів на Грушевського – Сергія Нігояна, Михайла Жизневського та Романа Сеника, що сталися 22 січня, та досі шукають свідків

Як зазначили у повідомленні прес-служби МВС, відстань, з якої потерпілі отримали поранення, становить 2-3 метри, на що вказують сліди пороху на їх одязі. Про це свідчать отримані правоохоронцями результати експертиз.

Крім того з попередніх висновків зрозуміло, що постріли зроблені зверху під доволі великим кутом. Однак для того, щоб провести детальне дослідження, потрібно знати точне місце, де потерпілі отримали поранення.

"У зв’язку з цим ми звертаємося до засобів масової інформації, до громадян із проханням надати будь-яку інформацію, яка би сприяла розкриттю даних злочинів та встановленню істини у цих провадженнях", – зазначив в.о. начальника відділу Слідчого управління ГУМВС України в м. Києві Юрій Татков.

Міліція також не змогла розшукати свідка вбивства Михайла Жизневського, який дав коментар про побачене 22 січня телебаченню.