Українські легкоатлети стали срібними призерами "Російської зими"

У ​Москві на міжнародному турнірі, який проводиться під егідою Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (ІААФ) "Російська зима" українці здобули дві срібні нагороди

На подіум піднялися стрибун у висоту Андрій Проценко та бігунка на 800 м Наталія Лупу, повідомляє офіційний сайт Федерації легкої атлетики України.

Проценко з першої спроби подолав 2.28 м і поступився лише лідеру світового сезону росіянину Івану Ухову. Українець намагався штурмувати особистий рекорд – 2.34 м, проте невдалою

Чемпіонка Європи в приміщенні Наталія Лупу не робила ставку на зимовий сезон, та навіть попри це виступає на високому рівні. В Москві вона лише двома сотими поступилася переможниці білорусці Марині Арзамасовій, показавши на фініші 2.01,33 хв.

Чемпіонка світу з семиборства Анна Мельниченко виступила у стрибках у довжину, де з результатом 6.19 м посіла шасте місце. Зазначимо, Мельниченко готується до чемпіонату світу в приміщенні, який в березні прийматиме польський Сопот.

Бронзова призерка Олімпійських ігор в естафеті 4х100 м Христина Стуй змагалася на новій для себе дистанції - 400 м. Пробившись до фіналу, вона фінішувала п’ятою - 54,13 с.