Через Януковича в Інституті раку змусили відвідувачів зняти маски

Під час візиту президента Віктора Януковича до відділення дитячої онкології Інституту раку усіх відвідувачів змусили зняти маски

Про це написала голова одного з благодійних фондів, які співпрацюють з інститутом, Наталя Оніпко на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Янукович скот! Сьогодні воно відвідає Національний інститут раку. З цього приводу нікого в Інститут не впускають, навіть батьків, які принесли їсти діткам у бокси для трансплантації. Усім сказали зняти медичні маски! А для пацієнтів дитячого онковідділення будь-який вірус - це пряма загроза життю", – обурилася вона.

За іншою інформацією, перед приїздом президента евакуатори прибрали всі машини навколо інституту, а також були перекриті ходи між корпусами.

Як повідомляє Марія Мегедь на своїй фейсбук-сторінці, разом із Януковичем до інституту приїхали 3 автобуси з силовиками.

Нагадаємо, сьогодні, у день Всесвітньої боротьби з онкозахворюваннями, президент України Віктор Янукович відвідав відділення дитячої онкології Національного інституту раку.