Клюєв хоче судитися з євродепутатом через австрійський паспорт

Голова адміністрації президента України Андрій Клюєв має паспорт громадянина України, і ніяких паспортів інших країн у нього немає

"Заява депутата Європарламенту Ребекки Гармс містить неправдиву інформацію", – заявив сьогодні прес-секретар Клюєва Артем Петренко, передає Еспресо.TV із посиланням на "Радіо Свобода".
 
За словами речника, Клюєв вимагає від Гармс спростувати неправдиву інформацію і залишає за собою право звернутися до суду.

Нагадаємо, Ребекка Гармс, виступаючи сьогодні в Європарламенті, заявляла, що члени родин Арбузова, Азарова і Клюєва, можливо, можуть мати австрійські паспорти. Її слова німецькою мовою перекладач Європарламенту на англійську помилково передав нібито як твердження, що самі ці посадовці мають такі паспорти. Пізніше речниця Гармс повідомила, що євродепутат має зробити офіційний запит до австрійської влади про австрійське громадянство українських чиновників.

Раніше сьогодні колишній прем’єр-міністр Микола Азаров і нинішній виконувач обов’язків прем’єра Сергій Арбузов заперечили наявність у них австрійських чи інших іноземних паспортів.