Азаров поїхав до Москви?

Після того, як Микола Азаров виїхав з Брюселя, його ніхто так і не побачив в Києві. Як говорять наші джерела, Микола Янович відправився до Москви з відповідальною місією

Азаров начебто має провести підготовку до переговорів про фінансову підтримку України. Як кажуть наші джерела, на фігурі переговорника Азарова наполягали саме росіяни. Справа в тому, що ще на початку зими 2013 року росіяни визначили Азарова головним переговорником (раніше був Юрій Бойко). Після відставки Азарова,  з Росії прозвучали дві різні заяви: Путін сказав, що кредити виділяються українському народу, а не уряду Азарова. В той же час, Дмитро Медвєдєв заявив, що до призначення нового уряду Росія нових кредитів не дасть.

Поки що зв'язатися з самим Миколою Азаровим нам не вдалося.

Нагадаємо, що сьогодні Нацбанк де-факто відмовився підтримувати курс гривні. Експерти пророкують, що у нас може повторитися 1998 рік, коли гривня обвалилася більше ніж в три рази. Окрім того 7 лютого Україна має виплатити майже 650 млн.$  Газпрому за спожитий газ у січні. А 12 лютого Україна має виплатити більше 1 млрд $ МВФ.