Донецькі хлопці битою і молотком побили головного редактора «Про Город» Ігоря Абизова

У Донецьку побили головного редактора незалежного ЗМІ - газети «Про Город» Ігоря Абизова

Про це повідомляє, photostalkernet.livejournal.

Невідомі хлопці на сірому «Ланосі» без номерів, озброївшись молотком і битою, побили головного редактора незалежного ЗМІ 31 січня.

Подія трапилася біля редакції в центрі міста Тореза Донецької області, між будинками № 14 та № 16 по вул. Поповича.
Підкарауливши його біля будинку, двоє хлопців, підбігли до Абизова. Штовхнувши його зі словами «ну , що , догрався ?» , Почали наносити удари по голові і тілу будівельним молотком і битою, після чого посипався ряд ударів ногам! Молоток і металеві частини від біти , яка розлетілася від ряду ударів, залишилися на снігу.

На місце одразу ж прибув наряд міліції Торезького МВ. Викликали небайдужі громадяни (від виклику до прибуття пройшло близько 5-ти хвилин).

Абизову розбили голову молотком. Зараз він перебуває у лікарні. У постраждалого струс мозку, рвані рани голови - накладено 5 швів, численні гематоми і перелом ноги. 

Пізніше стало відомо, що правоохоронці затримали злочинців «по гарячих слідах». Увечері в Торезькому ГО відбулося впізнання. Головний редактор підтвердив, що це були саме ті хлопці, які кількома годинами раніше безжально трощили його голову. Ведеться слідство.