Регіонал Струк вдарив Лесю Оробець, а потім ще й поскаржився на неї Рибаку

Після інциденту з «рукоприкладством» в Верховній Раді депутат від Партії регіонів Володимир Струк написав заяву спікеру Рибаку з проханням «дати правову оцінку» діям опозиціонерки Лесі Оробець, яку сам же і вдарив

Про це депутатка написала на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Відважний на жінках тов. Струк продовжив свої неймовірні пригоди. Знайомі журналісти прислали мені фото унікального навіть для сучасної України документа - Струк пише Рибаку, що він мене не бив і що все було не так, як на фото, і щоб Рибак "дав правову оцінку" моїм незмірним злочинам проти тов. Струка. Він в курсі, для чого Україні парламент і які функції його спікера - розумію, питання риторичне», - пише депутатка.

«Це фантастичний папір, коментувати який я не буду, а то душевно вразливий, хоч і активно розпускаючий руки, тов. Струк образиться і напише на предмет моїх коментарів наступну скаргу Рибаку. А я відчуваю відповідальність за долю тих безневинних дерев, які підуть на папір для цих опусів», - зазначила Оробець, коментуючи заяву Струка.

Опозиціонерка також зазначила, що своїми діями намагалась запобігти злочину, оскільки, згідно з Конституцією України, депутати повинні голосувати особисто, а в той момент Струк займався «кнопкодавством».

«Перешкоджаючи вчиненню тов. Струком державного злочину, я діяла у відповідності до ст. 38 Кримінального кодексу України – «Затримання особи, що вчинила злочин». Кодекс вельми ясний в цьому питанні, і тяжких тілесних ушкоджень тов. Струку я не завдала. Та і похвальний однодумець тов. Струка, тов. Жилін (який теж дуже пишається своєю службою в міліції в минулому), дуже педалює такий обов'язок громадян з Оплота. І прокуратура ставиться до цих висловів цілком схвально!» - заявила Оробець.

Нагадаємо, 29 січня під час голосування за закон про амністію майданівців, який опозиційні депутати називають «законом про заручників», регіонал Володимир Струк сильно вдарив опозиціонерку Лесю Оробець у сонячне сплетіння, коли та намагалася перешкодити йому голосувати чужими картками.