Корчинський вважає, що влада його виправдає

Лідер "Братства" анонсував своє повернення в Україну

"Сподіваючись на краще, плекаючи у серці ніжність до багатостраждального українського народу, з вірою в благодатність амністії і впевненістю у непересічному добросерді вбивць з МВС та їхніх посіпак з Генеральної прокуратури, я потроху пакую валізи й рихтуюся до здибанки з коханою Вітчизною", - написав на своїй сторінці у Facebook Дмитро Корчинський, передає Еспресо.TV

Він зазначає, що протягом 10 найближчих днів має відбутися суд, "який, можливо, звільнить мене від кримінальної відповідальності за любов до свободи. Здається, всіх інших, які вправлялися у волелюбстві на Банковій, вже від кримінальної відповідальності звільнили", - звертає увагу Корчинський. 

"По тому я хотів би почитати указ президента про нагородження мене орденом Ярослава Мудрого ІІ ступеня (таким було колись нагороджено Ясіра Арафата). Якщо він не встиг написати цього указу, в нього ще є кілька днів до його відставки. Було б стильно, аби на пероні мене зустрічали Медведчук і київська резидентура ФСБ. І Порошенко з тортиком. Та чи додумаються? 

На вибачення від речників МВС, опозиційних нардепів та журналістів, які здійснювали травлю, я не очікую. Благодушно їх пробачаю, люблю і сподіваюся мати сатисфакцію споглядаючи, як вони захлинаються у власній жовчі", - написав лідер "Братства". 

Як повідомляло Еспресо.TV, Дмитра Корчинського оголосили в міжнародний розшук після подій на Банковій 1 грудня.