Міліція знала, що вибухнути мав "Правий сектор"?

У повідомленні МВС про вибух в Будинку профспілок одразу йшлося про 5-й поверх, де розташований "Правий сектор", а не про 3-й, де знаходиться медпункт

"Зі слів лікаря, потерпілий знаходився в Будинку Профспілок на п’ятому поверсі, відкрив якусь коробку, після чого стався вибух. У результаті якого чоловік і отримав травми", - йдеться у повідомленні МВС. 

"Наразі біля Будинку Профспілок знаходиться слідчо-оперативна група Шевченківського райуправління столичної міліції. Активісти не допускають правоохоронців до місця події. Другу групу співробітників Шевченківського РУ направлено до лікарні №17, щоб поспілкуватися з потерпілим, коли він прийде до свідомості"

При цьому, як зазначив керівник охорони Будинку Профспілок Анатолій Медвідь, "поки що не встановлено де саме, на якому поверху стався вибух. Коли це буде встановлене, ми пустимо сюди міліцію. Ми не можемо допустити, щоб вони ходили по усьому будинку".

Він також підтвердив інформацію, що вибухнув пакет, який був переданий активістам. "Він був непрозорим та на ньому було написано "Ліки", - розказав Медвідь.