Інститут Льовочкіна налагоджуватиме діалог з провладними колами

Місією Інституту стратегічних досліджень "Нова Україна" називають організацію діалогу щодо майбутнього країни з провідними діловими та провладними колами в Україні та у інших країнах -партнерах, міжнародних організаціях і установах

Про це сказав директор інституту Андрій Єрмолаєв під час презентації інституту, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на агентство "Інтернфакс-Україна".

Він зазначив, що ініціатором створення і спонсором інституту є радник президента України, екс-глава адміністрації президента Сергій Льовочкін.

За словами Єрмолаєва, основними напрямками діяльності інституту буде глобалістика, пріоритети зовнішньої політики, модернізація економіки, геокліматичні зміни, їх стабільний розвиток, реформування сектору безпеки, конституційний процес, нова культурна політика, інформаційне суспільство і сучасні медіа-технології , соціологія сучасності.

Єрмолаєв заявив, що інститут розраховує на поглиблене співробітництво з ООН, ЮНЕСКО, а також з Євросоюзом в частині організації діалогу та внесення своїх пропозицій у підписання угоди між Україною та ЄС.