Екс-зять Ющенка: На Рівненщині влада почала діяти методами 90-х

Екс-зятю Ющенка Олексію Хахльову спалили машину, але він не планує відступати від встановлення народовладдя на Рівненщині

Про це він повідомив у коментарі Еспресо.TV.

«Я пов’язую цій підпал саме з громадською діяльністю. Три дні тому  мені побили заднє скло на машині, це було мабуть попередження. А тепер друга частина цього трилеру. Я думаю, що таким чином вони намагаються якось стримати мою активність, але ми звісно продовжимо», - зазначив Хахльов, який у 2012 році балотувався у народні депутати України, а зараз є одним з активістів Рівненського Євромайдану.

За його словами, не усі розуміють, що зараз життя в Україні змінилося та тому користуються методами 90-х.

«Рівненщина показує Україні приклад як потрібно діяти. Єдиний кандидат погоджений між опозиційними партіями та підтриманий громадою на Народному Віче був обраний головою обласної ради. Регіональний голова пішов у відставку та мабуть сьогоднішня регіональна верхівка сприйняла це як виклик своєму власному царюванню та відповідно почала діяти методами 90-х років. Мабуть вони нічого іншого не вміють», - наголосив Хахльов.

Він відмовився розкривати свої подальші дії та плани з встановлення народовладдя у  Рівненський області.

«В мене є зараз певні думки та розробки, які я буду реалізовувати, але говорити про це ще рано. Не хочу дати можливості мені запобігти», - зазначив політик.

Нагадаємо, сьогодні вранці невідомі спалили автівку Олексія Хахльова. Відкрито кримінальне впровадження, триває слідство. Це першій випадок підпалу авто на Рівненщині.