Новий глава КМДА заговорив словами Королевської та Мартіна Лютера Кінга

Голова КМДА Володимир Макеєнко виступив з ініціативою провести всеукраїнський суботник на Хрещатику

«У мене є мрія, щоб мери Львова, Донецька, Вінниці, Одеси, Чернігова разом з нами прийшли на Хрещатик і разом з громадянами, які там перебувають, навести лад, і якнайшвидше», - цитує Макеєнка «Інтерфакс-Україна»

«Ми всі розуміємо, в якому стані перебуває наш центр міста, і я впевнений, що ми зробимо це всі разом. Нехай цей місячник розпочнеться з прибирання вул. Хрещатик, але я кажу - ми повинні зробити це разом», - додав він.

При цьому Макеєнко висловив сподівання, що, можливо, вдасться домовитися з цього питання з опозицією на зустрічі, запланованій на понеділок: «Ми говоримо про те, що в нас - тільки переговори, тільки домовленості, іншого бути не може. Це політична складова, і тут треба не перегнути, але й не запізнитися - це питання треба вирішувати».

Відповідаючи на запитання, чи може він назвати дату, на яку планується призначити суботник, Макеєнко заявив: «Ми готові хоч завтра, тому що це питання видно всім, у якому стані перебуває вул. Хрещатик».

Нагадаємо, під час виборчої кампанії 2012 року набула популярності агресивна реклама партії нинішнього в.о. міністра соцполітики Наталії Королевської «Україна вперед!». В ролику Королевська починала свою промову з фрази «У мене є мрія». Ця фраза стала крилатою після знаменитої промови 1963 року Мартіна Лютера Кінга.