Біля центрального офісу банку Курченка вишикувалася черга із сотні людей

Біля будівлі «Брокбізнесбанку» на проспекті Перемоги в Києві стоїть більш як сотня людей, бажаючи отримати готівку

Про це повідомляє кореспондент Еспресо.TV з місця події.

Нагадаємо, кілька днів тому клієнти банку, зокрема, власники зарплатних карт почали повідомляти про проблеми із видачею готівки.

Офіційно адміністрація банку пояснила це відмовою від співпраці із платіжною системою VISA та назвала труднощі тимчасовими.

Тим часом у соціальних мережах активно обговорюють проблеми "Брокбізнесбанку" і навіть радять студентам (в цій фінустанові обслуговується кілька ВНЗ) змінювати банки, в яких вони обслуговуються. За неофіційною інформацією, з банку услід за "Київмісьбудом" почали виходити й інші крупні клієнти. Інші банкіри побоюються, аби тимчасові проблеми з "Брокбізнесом" не викликали паніки серед населення та не спричинили "ефекту доміно".

Отримати коментар в самому банку немає можливості, осткільки всі телефони зворотнього зв'язку цілодобово зайняті. 

Нагадаємо, що "Брокбізнесбанк" у липні 2013 року у його попередніх власників - братів Сергія та Олександра Буряків придбав наймолодший український олігарх Сергій Курченко. 

Згідно з даними Нацбанку України, на 1 жовтня 2013 Брокбізнесбанк займав 18-е місце за розміром загальних активів (17,691 млрд грн) серед 178 українських банків.