Тігіпко невідкладно вимагає віце-прем’єрства

Народний депутат від партії регіонів Сергій Тігіпко вимагає невідкладно формувати новий український уряд

Про це Еспресо.TV повідомили в прес-службі політика. 

«Ситуація невизначеності породжує хаос. Проблем стає дедалі більше, економіка глибше й глибше занурюється в кризу. Уряд, який всього-на-всього виконує обов'язки, не користується довірою, а значить – не зможе провести необхідні перетворення», - заявив Тігіпко.

За його словами, наступного тижня «потрібно терміново сформувати новий Кабмін, інакше ризикуємо пройти точку неповернення і ситуація в країні втратить будь-яку керованість».

«Коаліційний уряд – це глухий кут. Формувати Кабінет міністрів за квотою партій чи за милозвучністю прізвищ – безглузде заняття. Міністри не повинні проводити політику своїх партій. Вони мають реалізовувати програму уряду в інтересах всієї країни. Уряд повинен складатися з енергійних і компетентних фахівців. Новий Кабмін не має бути урядом статусів. Це має бути уряд дій», - зазначив Тігіпко.

Нагадаємо, раніше Еспресо.TV повідомляло, що Андрій Клюєв програє битву за крісло керівника уряду. При цьому утворився ситуативний союз газовиків та младорегіоналів. В новій конфігурації прем’єром має стати Сергій Арбузов, а Сергій Тігіпко та Юрій Бойко – віце-прем’єрами.