З кабінету Гереги зникли прапори, сейф та пудра

Невідомі злочинці вкрали з кабінету секретаря Київради Галини Гереги телевізор, пудру і сейф. Також зникли релігійні книги, прапори України та Києва, а фото Гереги опинилося під столом

Про це з посиланням на ТСН повідомляє Еспресо.TV.

В запечатані апартаменти вдерлися невідомі, вибивши частину дверей. Кабінети підлеглих секретаря Київради теж обчистили. У них також витягували сейф, але чомусь покинули біля дверей. Однак зникли принтер, факс і кулер для води. Окрім того, стерта вся інформація в комп'ютерах. Хто таке вчинив – у Київраді не знають, хоча й кажуть, що з протестувальниками у них склались досить дружні стосунки, повідомляють журналісти.

"Це провокація - щоб очорнити наш протест. Три місяці ніхто нічого не крав, а тут раптом хтось щось вкрав", - обурений Комендант Київради Руслан Андрійко.

У працівників адміністрації ж інша інформація. Два тижні тому невідомі проникли до кабінету першого заступника Анатолія Голубченка. Усе перевернули, але нічого не забрали. На початку року хтось зламав двері до комори та розкидав пакунки з нагородами. Чи щось зникло, з'ясовують правоохоронці.

Цього разу міліцію до пограбованих кабінетів активісти не пустили. Винного знайти пообіцяли самі.

У райвідділку, до якого звернулися пограбовані київрадівці, поки що збирають усну інформацію. Виїхати на місце міліція все ж таки планує.