Арбузов масово обробляє депутатів, щоб вони проголосували за нього, як за прем'єра

Арбузов, Колобов та Клименко щодня зустрічаються з депутатами, слухають їхні "хотілки", які потім обіцяють втілити в життя, якщо вони підтримують Арбузова на пост премьєра

Щодня, Арбузов і міністри з його найближчого оточення зумстрічаються з десятками депутатів, з тим, щоб умовити їх голосувати за Сергія Арбузова, як прем"єра, повідомляє наше джерело в парламентській фракції ПР. При цьому зустрічі відбуваються однотипно - депутатам пропонується висловити свої побажання, після цього, якщо ці побажання занадто великі, з депутатом торгуються, а потім обіцяють вирішити "депутатську проблему". Все це, називається "вирішенням проблем на округах". При цьому, поки у Арбузова немає 226 голосів.

Слід зазначити, що Сергій Арбузов отримав від Януковича "добро" на висунення в прем"єри. Гловна умова - він має показати, що зумів зібрати 226 гоглосів за себе. Головним союзником Арбузова і младорегіоналів виступає група Фірташа-Льовочкіна-Бойка. Головним противником є Андрій Клюєв, який хотів би бачити прем"єром Анатолія Кінаха. 

 Поки не зрозуміло на чию сторону стануть комуністи, які в голосуванні за прем"єра матимуть "золоту акцію".