У Захарченка кажуть, що виконуватимуть "закон про заручників" і надалі

Активісти вже звільнили приміщення КМДА у столиці, а також ОДА у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській областях та будівлю облради у Полтаві

Про це повідомили у прес-службі МВС, передає Еспресо.TV.

Тривають заходи по розблокуванню та відновленню руху автотранспорту по вул. Грушевського в Києві.

Як зазначили у повідомленні, влада і надалі буде виконувати усі вимоги Закону України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань», аби він вступив у законну силу, при цьому забезпечивши вирішення всіх спірних питань виключно мирним шляхом.

Нагадаємо, сьогодні вранці протестувальники звільнили будівлю Київської міської державної адміністрації. 17 лютого закінчується термін обміну 266 активістів Майдану на 39 зайнятих протестуючими об'єктів. Раніше прокурор Києва Микола Бескішкого заявив, що обов'язковою умовою амністії заарештованих протестувальників є звільнення будівлі КМДА. Також потрібно звільнити і вулиці від барикад і забезпечити проїзд транспорту: Грушевського, Городецького, Хрещатик, Інститутська, Трьохсвятительська, Володимирський узвіз, Прорізна, Заньковецької та Майдан Незалежності.