Богословська : Портнов матом погрожував мене вбити

За словами народного депутата Інни Богословської вчора близько 16.00 зі службового номера АП перший заступник глави Адміністрації Президента Андрій Портнов погрожував її життя

Про це пише прес-служба нардепа, передає Еспресо.TV

«Це були не порожні слова , а прямі погрози одного з вищих посадових осіб у цій країні, безпосередньо впливає на прийняття багатьох рішень, в тому числі Віктором Януковичем. Загрози пов'язані з моєю роботою як народного депутата і людини, яка робить все, щоб уникнути подальшого кровопролиття. Наскільки я зрозуміла з того потоку мату, образ і погроз, які я почула від Андрія Портнова, перший заступник голови АП, м'яко кажучи, не схвалює мою діяльність в парламенті і має намір надалі якось її зупинити», - зазначила Інна Богословська.

З урахуванням того впливу, який має Андрій Портнов і реальності загроз, Інна Богословська звернулася до Генеральної прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу.

«У мене є роздруківка дзвінків, яка підтверджує розмову. Я сподіваюся, що розслідування взагалі буде проводитися. Але я б порадила Андрію Портнову подбати про те, щоб зі мною все було в порядку. Бо якщо зі мною щось трапиться, він перший, на кого впаде підозра», - підкреслила Інна Богословська.