Герман: Зараз триває зустріч Яценюка з Клюєвим. З Януковичем опозиція зустрінеться пізно ввечері

Глава адміністрації президента України Андрій Клюєв проводить зустріч з лідером фракції "Батьківщина" Арсенієм Яценюком

Про це заявляє народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман, не виключаючи також, що зустріч лідерів опозиції з президентом може відбутися в середу пізно ввечері, передає «Інтерфакс-Україна».

«Консультації з опозицією проходять перманентно. У ці хвилини, коли ми з вами розмовляємо, до Андрія Клюєва, який не перериває контактів з лідерами опозиції, консультуючись про мирне врегулювання, приїхав Арсеній Яценюк", - сказала вона.

За словами Герман, Клюєв і Яценюк говорять про мирне врегулювання ситуації. При цьому вона нагадала, що раніше президент у зверненні підкреслював свою прихильність такому шляху.

«І це (мирне врегулювання – ред.) постійна тема розмови. Шукаємо виходи з ситуації, шукаємо хоч якісь зачіпки, щоб це стало можливим", - додала вона.

Відповідаючи на питання, коли може відбутися зустріч лідерів опозиції з главою держави, Герман сказала: «Зараз Андрій Петрович (Клюєв – ред.) готує цю зустріч, і як тільки вона буде готова ... я сподіваюся, що така зустріч може відбутися ще сьогодні пізно ввечері».