Метро не працюватиме невизначений термін

Голова КМДА, регіонал Володимир Макеєнко заявляє, що СБУ продовжила термін дії антитерористичних заходів, тому метро і далі не працюватиме

Про це Макеєнко повідомив у своєму зверненні, передає Espreso.TV із посиланням на "УП".

"Іноді доводиться приймати непопулярні рішення. Але це тільки для того, щоб зберегти життя людей. Ми звернулись до громадян Києва, щоб не вели дітей у школи і садочки", - сказав він.

"СБУ продовжило термін антитерористичних дій. Так, на жаль, не працює метро, але ті сигнали, які поступають нам в телефонному режимі, письмовому, весь час ситуація накручується", - заявив Макеєнко.

"Так це чи ні – скаже слідство. Але ми не маємо права ризикувати життям людей ні на пероні, ні на ескалаторі. …тим більше на сигнали ми повинні реагувати", - зазначив він.

Він також закликав молодь не йти у центр міста:
"Хочу звернутися до батьків, до молоді: не рухайтеся в центр - це біда. Політики рано чи пізно сядуть за стіл переговорів, а життя не повернеш", - зазначив він.

"Впевнений, що цей період пройде недовго – до політичної стабілізації в державі і місті Києві. В цих непростих умовах історія розсудить, хто був прав, хто неправий", - додав він.

Нагадаємо, рух метро зупинили вчора близько 16:00.

Джерело: канал КМДА на Youtube.