У Львові загорівся склад з боєприпасами. Лунають вибухи

Близько 17:00 у приміщенні військової частини 4114, що на вулиці Стрийській у Львові, загорівся склад з боєприпасами, який знаходиться у підвалі

Пожежу у військовій частині гасять ще з 3:00, але оскільки площа загорання дуже велика, маленькі пожежі періодично спалахують у різних частинах будівлі, передає Еспресо.TV з посиланням на ZAXID.net.

На місці працює 4 пожежні машини і кран. Територія дуже задимлена – довкола їдкий чорний дим.

За словами працівників надзвичайної служби, у підвалі чимало зброї і вже було чути кілька вибухів. Йдеться про важкі боєприпаси, зокрема протитанкові міни.

Близько 200 активістів, які перебувають біля частини, надзвичайники відтіснили на відстань 100 метрів, щоб запобігти травмуванню людей. Попри те, за словами представників самооборони, які перебувають на місці, в частині досі залишаються солдати. 

Нагадаємо, 18 лютого близько 22:00 біля головного входу у частину внутрішніх справ 4114 на вулиці Стрийській, після спроби вивести БТР, запалали барикади. Близько першої ночі мітингарі увірвались до військової частини, рознісши вручну металеву огорожу та потрощивши вікна та двері.