Активісти знайшли ще одне "Межигір'я" Януковича на Волині

На території помешкання в урочищі Гряді знайдено п’ять будиночків, які можуть належати екс-президенту України Віктору Януковичу

Точної інформації кому саме належить ця територія разом з будинками - немає, проте активісти впевнені, що швидше за все власником є Янукович, пише svityaz.org.ua.

Адже наявність вертолітної площадки зменшує коло пошуку до двох осіб - це або Янукович або Азаров. Останній же був помічений тут у вересні 2011 року, під час відкриття автошляху який веде до урочища Гряда. 

Будинки ще не здані в експлуатацію, т.е. там ще ніхто не відпочивав. На багатьох речах є бірки, з назвою фірми-виробника. Переважна більшість меблів, люстр, бра - італійського виробництва, дуже дорогі.

Далі на відео ви можете побачити територію маєтку а також нам показали що є всередині будинку. Від себе можу сказати що все зроблено "дорого і по-богатому", більшість систем в будинку автоматизовані, автоматично вмикається світло при вході в кімнату, автоматично підтримується температура. В номерах дуже дорога сантехніка, масажні душові кабінки, оздоблення. 

На території є дитячий майданчик, "мангал", в якому можна і смажити, і коптити, і запікати, також банний будинок,з парилкою і басейном. 

Всього на території 5 будиночків, за словами сторожа кожен будинок належить окремій людині. Вся територія під охороною, ведеться відеоспостереження, дуже багато камер.