Кондитерська вибачилася за печиво із зображенням атлета-ампутанта Пісторіуса, якого звинувачують у вбивстві своєї подруги

Південноафриканська кондитерська Charly's Bakery виготовила два види печива, присвячених скандальній і трагічній історії вбивства Реви Стенкамп

На першому виді печива зображений Пісторіус і напис "Оскар відправляється у в'язницю", а на іншому - двері з написом "Увага, при користуванні туалетом не стріляйте", повідомляє Еспресо. TV з посиланням на "ИТАР-ТАСС".

"Ми усвідомлюємо нашу помилку і прийняли рішення вилучити цю партію з продажу. Спочатку нам хотілося викликати дискусію на актуальну тему, але тепер ми щиро приносимо вибачення сім'ї Стенкамп за незручності", - йдеться в офіційній заяві кондитерської.

Нагадаємо, минулого року в День закоханих, 14 лютого, Пісторіус застрелив свою подругу Реву Стенкамп у ванній кімнаті власного будинку. Він стверджував, що зробив це випадково, прийнявши її за грабіжника. Прокуратура наполягає на тому, що це було навмисне вбивство, за що йому загрожує покарання від 25 років до довічного ув'язнення.

Судові слухання у справі Пісторіуса відбудуться з 3 по 20 березня у Високому суді Преторії.