Махніцький заявляє, що Клюєв, Попов та Сівкович не відкрутяться від відповідальності

В.о. генпрокурора Олег Махніцький запевняє, що список чиновників, яким висунуто підозру, не остаточний

Про це він сказав на прес-конференції, відповідаючи на запитання, чому в цьому списку немає деяких прізвищ колишніх чиновників, зокрема екс-віце-прем’єра Сергія Арбузова, передає Еспресо.TV з посиланням на "Українську правду".

"По мірі допиту причетних встановлюються особи і по мірі затримання будуть з’являтися нові фігуранти справи, яким будуть висуватися звинувачення", - сказав політик.

За словами Махніцького, йдеться не лише по справу щодо масового вбивства людей (протестувальників), а й про інші – зокрема, щодо розкрадання державних коштів. 

Він також розповів, що прокуратура поновила провадження відносно осіб, причетних до побиття студентів у ніч на 30 листопада на столичному Майдані Незалежності. 

"Готується повідомлення про підозру Клюєву, Сівковичу, Попову, начальнику УМВС у Києві Коряку, його заступнику Федчуку", - сказав в.о. генпрокурора.

Також Махніцький додав, що четверо службовців полку конвойної міліції у Києві допитані у справі катувань громадянина Михайла Гаврилюка, підтвердили факт катувань, внаслідок чого одного було затримано, "і вирішується питання про його взяття під варту".