Ахметов підтримав нову владу

У своїй заяві керівництво групи СКМ обіцяє забезпечувати стабільну роботу підприємств, сплату податків до бюджетів усіх рівнів та своєчасну виплату зарплат співробітникам

Про це повідомляє Еспресо.TV.

У заяві зазначається, що у країні вже розпочалися політичні перетворення, призначено дострокові президентські вибори. Ці зміни відбуваються в умовах складної економічної ситуації. Найближчим часом від стабільності економіки України буде буквально залежати її майбутнє. 

Підприємства Групи СКМ із загальною чисельністю працівників близько 300 тис., не зупиняли роботу, незважаючи на політичну кризу в країні. І зараз керівництво групи обіцяє продовжувати виконання зобов'язань перед суспільством - "забезпечувати стабільну роботу підприємств, сплату податків до бюджетів усіх рівнів, своєчасну виплату зарплат співробітникам. Це допоможе країні пройти через період політичної нестабільності та переналаштування всіх гілок влади, а державі – виконувати соціальні зобов'язання перед громадянами. Це допоможе Україні рухатися вперед, допоможе всім нам реалізувати її потенціал в сучасному світі", - йдеться в заяві.

Для того, щоб створити нову країну, необхідні: реформи, впровадження ефективних механізмів державного управління, істотне розширення повноважень місцевих органів управління, підвищення прозорості та підзвітності влади громадянському суспільству. "Компанія СКМ готова до впровадження нової системи координат і до роботи в ній. Ми будемо сприяти всіма доступними способами досягненню визначених цілей заради процвітання України", - підкреслюється в заяві за підписом гендиректора СКМ Олега Попова.