Домашній поєдинок "Українських отаманів" проти алжирських боксерів скасували

Матчеву зустріч десятого кола Всесвітньої серії боксу (WSB) між "Українськими отаманами" й "Алжирськими яструбами ", яка повинна була відбутися 28 лютого в київському Палаці спорту, відмінили

Таке рішення прийняло керівництво WSB і надіслало відповідного листа клубам, повідомляє Еспресо. TV з посиланням на прес-службу української команди.

"У зв'язку з адміністративними та логістичними труднощами організація та проведення матчевої зустрічі між "Українськими отаманами" й "Алжирськими пустельними яструбами" 28 лютого, як це було заплановано календарем змагань, неможливою. У зв'язку з цим, а також враховуючи той факт, що групова стадія змагань фактично підійшла до кінця, перенесення матчу на більш пізню дату також неможливо", - йдеться у заяві.

Оскільки зміна календарного плану суттєво вплинула на загальну картину змагань Всесвітньої серії боксу, а також може відбитися на турнірному становищі обох команд, керівництво WSB застосує штрафні санкції. Які саме - вирішать на засіданні правління WSB.

Зазначимо, що в попередньому матчі українці на виїзді програли "Італійським громам" - 0:5 і тепер посідають друге місце у своїй групі.

Свій наступний поєдинок "Отамани" проведуть 8 березня в Німеччині проти місцевої команди.

Раніше повідомлялося, що через нестабільну ситуацію в Києві футбольний матч "Динамо" - "Валенсія" перенесли на Кіпр.