Сімферопольську прикордонну сдужбу атакували КАМАЗами

Озброєні люди атакували приміщення Регіонального управління державної прикордонної служби і загін прикордонної охорони у Сімферополі

Про це повідомив народний депутат від "УДАРу" Віктор Чумак, передає Еспресо.TV з посиланням на прес-службу партії “УДАР”.

"Озброєні люди на трьох КАМАЗах атакували прикордонників у Сімферополі. Заходили з трьох сторін, заблокували людей у загонах та почали бійку. Вимагають віддати зброю, однак прикордонники тримають оборону і не віддають зброю нападникам", - розповів народний депутат.

За інформацією Чумака, нападники вимагають від прикордонників "перейти під юрисдикцію Криму".

"Командир загону відмовився виконувати вимоги нападників і заявив, що жоден прикордонник не виконає їхні вимоги і працюватиме виключно з центральним урядом України", - зазначив "ударівець".

Чумак повідомив, що за його інформацією на території приміщення прикордонників зі зброї знаходяться лише пістолети офіцерського складу. Заблоковані у приміщенні прикордонники встигли знищити усі оперативні документи та шифри, які є державною таємницею.

Українські військові повідомляють про те, що до них приходять представники "нової влади Криму" разом з генералами ФСБ і вимагають присягнути на вірність Росії.

Нагадаємо, озброєні люди, які наразі контролюють увесь Крим, не мають розпізнавальних знаків. Російські ЗМІ переконують, що це загони самооборони російськомовного населення. Проте, за даними свідків, більшість з них є російськими військовими, які цього майже не приховують