Україна була переповнена агентами ФСБ, - Махніцький

Попередня влада України працювала в інтересах іноземної держави, а в СБУ працювали представники ФСБ Росії

Про це повідомив в.о. генерального прокурора України Олег Махніцький в прямому ефірі спільного проекту "Шустер Live" та "Громадського телебачення" в неділю ввечері на Першому національному телеканалі, передає Еспресо.TV

За словами Махніцького, встановлено, що конфлікт у Криму виник не спонтанно, спецоперація готувалася протягом кількох років.

"Протягом останніх чотирьох років колишня влада в Україні здала національні інтереси, вона діяла виключно на поповнення власної скарбниці, особистих кишень. Зате вона здавала національні інтереси і діяла в інтересах іноземної держави, і дійсно, протягом останніх чотирьох років відбувалися злочини. Здійснювала Служба безпеки, і в Службі безпеки працювали не тільки громадяни іноземної держави, там також працювали працівники ФСБ та інших спецслужб Росії» , - зазначив в.о.генпрокурора.

За його словами, триває розслідування, і винні будуть притягнуті до відповідальності.

"Усе робилося, і цей сценарій готувався заздалегідь, і відповідно, за всіма цими фактами буде дана оцінка та буде прийнято рішення, й усі ці особи будуть притягнуті до кримінальної відповідальності", - зазначив Махніцький.