Булатов хоче, щоб Автомайдан забезпечив безпеку під час футбольних матчів у Криму

Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов вважає, що Автомайдан зможе оточити стадіон в Криму, якщо чемпіонат України розпочнуть 15-го березня

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Football.ua. 

"Все суспільство очікує того, щоб матчі почалися скоріше. Ми повинні шукати можливість зробити це. Пропоную стартувати з 17 числа. Для забезпечення необхідного ресурсу, можна використовувати додаткові ресурси Міністерства . Я буду робити все, щоб була можливість проведення матчів. Ми зможемо вирішити складнощі. З охорони - я звернуся і органи МВС допоможуть нам своїм ресурсом. Я проведу консультації з Ярошем, Правим сектором, Автомайданом , Самообороною - вони нам теж допоможуть. Ми готові говорити з ультрас, суспільство очікує старту матчів. Це ключовий фактор в прийнятті рішення. Якщо необхідно буде - я приведу тисячі машин з Автомайдану , які нам допоможуть", - сказав Булатов.

"Якщо буде референдум у Криму 16-го, то краще стартувати 15-го. Матч в Криму? Зараз ще не вивчене це питання. У мене є люди з Автомайдану - я можу автомобілями оточити стадіон, і це не пафос. Ми повинні шукати ресурс в громадянському суспільстві ", - додав Булатов.

Раніше повідомлялося, що весняна частина чемпіонату України з футболу стартує 15-го березня.

Зазначимо, що референдум про приєднання Криму до Росії проводитимуть 16 березня.