Донецькі сепаратисти погрожують заблокувати дороги, якщо не звільнять Губарєва

Прихильники лідера проросійських активістів Павла Губарева вирушили в аеропорт Донецька, щоб не дати злетіти літаку, в якому, за їхньою версією, перебуває Губарєв

Мітингувальники стверджують, що якщо сьогодні не звільнять Губарєва, то завтра вони заблокують дороги в Донецьку, передає Еспресо.TV з посиланням на "Новости Донбасса"

Мітингувальники постукали по вікнах в будівлі СБУ, спробували увійти всередину, але все було закрито. І близько 100 осіб вирушили в аеропорт, звільнивши площу перед будівлею СБУ. 

Раніше ввечері 200 осіб провели мітинг близько донецького управління Служби Безпеки України. Вони вимагали негайного звільнення з-під варти Губарєва. До мітингувальників вийшов представник СБУ і заявив, що Губарєв у Києві. Люді спочатку планували штурмувати СБУ, проте потім відмовилися від штурму будівлі та анонсували свій мітинг на 8 березня. Місце і час проведення вони пообіцяли повідомити додатково. При цьому вони поводилися агресивно та вигукували: "Росія". 

Нагадаємо, сьогодні правоохоронці затримали Павла Губарєва, який проголосив себе губернатором під час проросійського мітингу в Донецьку.