Рівненські правоохоронці у повному складі збунтувався проти нового керівника

Працівники УМВСУ в Рівненській області просять міністра внутрішніх справ Арсена Авакова звільнити з посади начальника УМВС України в Рівненській області полковника міліції Чайку та повернути на посаду полковника міліції Лазарєва

Про це йде мова у відкритому листі-зверненні до Авакова, яке підписали усі працівники, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт “ВСЕ”.

"Колектив  УМВС України в Рівненській області  просить Міністра внутрішніх справ України Авакова А.Б. — звільнити з посади  начальника УМВС України в Рівненській області полковника міліції Чайку Вячеслава Юрійовича  та повернути на посаду колишнього керівника УМВС полковника міліції Лазарєва Д.В., достойного, порядного керівника, якого підтримує весь колектив УМВС України в Рівненській області та прагне з ним працювати і надалі", - йдеться у зверненні.

Про те за даними видання, сьогодні Арсен Аваков звільнив В'ячеслава Чайку. Сам полковник Чайка сказав, що не знає про своє звільнення і відповідний наказ йому ніхто не пред'являв. Він також сказав, що працює на ви'їзді і має багато роботи.