На в'їзді до Криму невідомі військові захопили активісток Автомайдану та журналістів

На в'їзді до Криму з боку Херсонської області невідомі у військовій формі затримали українських журналістів та активісток Автомайдану

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Главком".

За словами журналіста виданням, в однієї з затриманих активісток під час обшуку вевідомі иявили на руці татуювання "Небесна сотня", після чого один з чоловіків у формі став погрожувати: "Вас вже сотня? Зараз буде 102".

Після цього дівчат, які прибули до Криму на автомобілі Citroen білого кольору з українськими номерами AK 4646 CE повели в невідомому напрямку.

"Чоловіки спочатку поставили дівчат на коліна, а потім кудись повели", - повідомив журналіст, додавши, що телефони його колег зараз не відповідають.

Іншу групу працівників медіа, серед яких був журналіст "Главкома" також затримали. Озброєні люди вкрали у журналіста видання всю готівку, але потім відпустили.

Згідно з інформацією Фейсбук-спільноти Євромайдан-SOS, затриманих журналісток троє: Олена Максименко ("Український тиждень"), Катерина Бутко (прес-секретар Автомайдану) та Шура Рязанцева (з Ялти). 

Як повімляє "Українська правда", також були затримані активістки Автомайдану Катерина Бутко та Олександра Рязанцева, в якої насправді є татуювання "Небесної сотні", яке вона зробила зовсім недавно.