У Вінниці колишніх "беркутівців" затримано за хуліганство

У Вінниці за грубе порушення громадського порядку затримано колишніх працівників спецпідрозділу "Беркут"

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області, передає Еспресо.TV.

Проти них порушено кримінальну справу за фактом "грубого порушення громадського порядку, пов'язаного з опором працівникам міліції".

Як повідомили у слідчому відділі прокуратури області, в ніч на 11 березня правоохоронці разом із членами громадської організації "Народної самооборони" у м. Вінниці, патрулюючи вулиці міста, зупинили підозрілий автомобіль.

За інформацією прокуратури, чоловіки, що були в автівці перебували у нетверезому стані, вели себе зухвало, ображали представників "Народної самооборони" та побили одного з них. Крім того, один із правопорушників, який намагався втекти з місця події, застосував травматичну зброю.

Встановлено, що зловмисниками є працівники колишнього спецпідрозділу "Беркут", які на той час не перебували при виконані службових обов'язків. Наразі, вони затримані.

"З метою забезпечення повного, всебічного та неупередженого розслідування у кримінальному провадженні створено групу слідчих. Хід досудового розслідування контролюється керівництвом прокуратури Вінницької області", - йдеться у повідомленні прокуратури.