Окупанти можуть спричинити вибух, який зруйнує усю Євпаторію

Командування 55-го зенітного ракетного полку ЗС України, розташованого у Євпаторії, попередило російських військових про необхідність евакуації жителів міста та прилеглих сіл

Військова частина А4519 Повітряних Сил Збройних Сил України (55-й зенітний ракетний полк) отримала ультиматум від «Уповноваженого щодо забезпечення організації та проведення загальнокримського референдуму, Радника голови Ради Міністрів АР Крим» Ю.Г. Жеребцова і відповіла на нього відмовою.

«У Вашому зверненні Ви пропонуєте: «…здати зброю на склад і передачі об’єкта під охорону особовому складу спецпідрозділу Чорноморського флоту Російської Федерації…», але навколо території нашої частини немає представників Чорноморського флоту РФ, а є лише представники збройного формування без знаків відмінності, що не надають документів про свою приналежність, а представляються як якась «самооборона Криму».

Зважаючи на вищесказане законних підстав про передачу зброї військовою частиною А4519 немає. З даного питання пропонуємо Вам вести переговори з уповноваженими представниками Генерального Штабу Збройних Сил України та Міністерства оборони України. У разі прийняття Вами рішення заволодіти зброєю силовими методами просимо Вас вжити заходів з евакуації жителів м.Євпаторії та прилеглих сіл у зв’язку з небезпекою ймовірності вибуху великої кількості вибухонебезпечних речовин, що зберігаються на складах військової частини. Проявіть розсудливість і здоровий глузд при прийнятті Вами рішення!»