В Криму Кличка та усіх інших носіїв "бандерівської ідеології" оголосять персонами нон-грата

Кримський парламент погрожує оголосити Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока персонами нон-грата на півострові

Про це йдеться в прийнятій у вівторок заяві президії, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Напередодні історичного референдуму про долю Криму (...) Кличко, Яценюк, Тягнибок звернулися до жителів автономії із закликом бойкотувати голосування 16 березня. Посадовим особам органів державної влади та місцевого самоврядування в Автономній Республіці Крим загрожують кримінальною відповідальністю за участь в його організації. Заявляємо, що, незважаючи на погрози і провокації, референдум 16 березня відбудеться", - цитує прес-центр Верховної Ради автономії заяву президії.

"Учасники антиконституційного перевороту не мають морального права давати оцінку законності загальнокримського референдуму (...) Кличко, Яценюк, Тягнибок і всі носії "бандерівської" ідеології будуть оголошені персонами нон-грата в Криму", - обіцяють автори документа.

Нагадаємо, 11 березня Верховна Рада Криму вирішив заборонити на території автономії низку партій та організацій, які, на думку депутатів, несуть "загрозу життю і безпеці кримчан": Всеукраїнської організації "Свобода", організації "Правий сектор" тощо.