Аксьонов вирішив забрати все майно українських військових в Криму

Все майно і озброєння військових частин збройних сил України в Криму стає державною власністю Республіки Крим

Про це йдеться в наказі самопроголошеного прем'єр-міністра, "Верховного головнокомандувача Республіки Крим та міста Севастополя" Сергія Аксьонова, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Кримінфом.

"Прийняти до відома, що майно, в тому числі військова техніка, озброєння, що знаходиться в господарському віданні або оперативному управлінні з'єднань, військових частин і підрозділів збройних сил України, підприємств, установ і організацій, що перебувають у сфері управління Міністерства оборони України, а також військових формування та правоохоронних органів, розташованих на території Республіки Крим та Севастопол , є державною власністю Республіки Крим", - зазначено в документі.

Раднику прем'єр -міністра Криму Володимиру Мерцалова доручено спільно із заступником головкому ВМФ РФ Федотенкова забезпечити координацію роботи з проведення інвентаризації майна військових частин Збройних сил України в Криму" та подати пропозиції про його подальше використання". Контроль за виконанням наказу покладено на Мерцалова. .