Тимчук: Кривава провокація була влаштована для залякування українських військових

Зараз російською стороною буде розігруватися карта пострілів «з третьої сторони»

Таку думку висловив представник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, повідомляє Еспресо.TV.

Тимчук передав інформацію про ситуацію в Сімферополі після того, як російські війська взяли штурмом військово-топографічний та навігаційний центр Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України:

«Після початку штурму будинків військовослужбовців по вул. Кубанська 11 і 11А в Сімферополі, т.зв. "самооборона" відступила і в даний час просто блокує ці будинки.

Одночасно по всьому Криму знімається блокування частин і підрозділів ЗС України (за рідкісним винятком).

Ці події відбулися після вбивства окупантами українського військовослужбовця та важкого поранення ще двох, після чого Міноборони України дозволив українським військовим в Криму застосовувати зброю.

Кримські ЗМІ (а це тепер рупори російської пропаганди) явно неспроста зараз посилено розганяють інформацію, що під час штурму української військової частини в Сімферополі також нібито убитий і представник "самооборони".

Ми впевнені, що ця кривава провокація (а по суті — акт війни) з боку росіян влаштована для залякування українських військових. І зараз російською стороною буде розігруватися карта пострілів "з третьої сторони". Як пам'ятаємо, подібний сценарій радники Януковича з ФСБ Росії намагалися провернути під час Майдану».