«Nemiroff»: Власники зайшли на завод

Сьогодні, 19 березня, виконавча служба і міліція виконали рішення суду і на законних підставах здійснили допуск на завод компанії «Nemiroff» у Вінницькій області власникам - Якову Грибову і Анатолію Кіпішу, а також директору « УВК «Nemiroff » Юрію Сорочин

Про це повідомили в компанії « Nemiroff».

 «На території заводу знаходилася група молодиків із щитами і вогнепальною зброєю, яка там проживала в адміністративній будівлі на останньому поверсі, але завдяки втручанню міліції та самооборони майдану, їх вигнали з території заводу», - повідомив засновник і співвласник компанії «Nemiroff» Якоб Грибов.

За його словами, зараз буде проводитися оцінка збитку, який був нанесений майну підприємства. «Попередники завдали заводу збитків, ми їх зараз будемо оцінювати», - підкреслив Грибов.

Крім того, Яків Грибов і його партнер Анатолій Кіпіш пообіцяли відновити роботу підприємства і повернути українську продукцію заводу на полиці магазинів.

«Це наше тягар, ми творці, ми відновимо роботу підприємства і наведемо тут порядок», - зазначили власники « Nemiroff».

У компанії також відзначили, що місцеві жителі активно брали участь у звільненні заводу від загарбників, щоб відновити його роботу. «Сьогодні для співробітників, які раніше працювали на заводі, городян, просто свято, люди отримали надію на відновлення роботи заводу», - кажуть вони.

Нагадаємо, 12 березня 2014 Державна реєстраційна служба України виконала рішення Вищого адміністративного суду України та Вищого господарського суду України і внесла зміни до державного реєстру про зміну генерального директора дочірніх компаній «УВК «Nemiroff» та «Алко Інвест Україна», яким став Юрій Сорочинський. Про це повідомив засновник, співвласник компанії Nemiroff Якоб Грибов.

Конфлікт навколо спроби рейдерського захоплення ДП «Українська Горілчана Компанія «Nemiroff » та ДП «Алко Інвест Україна» з боку екс-менеджменту тривав протягом трьох років. У результаті завод, на якому працює 1,5 тис. осіб, був змушений припинити випуск продукції.