«Аксьонівці» катували заручників. Доля двох активістів досі невідома

Активістів, захоплених «самообороною Аксьонова» або «спецслужбами Криму», піддавали тортурам. Двоє зі звільнених «заручників Путіна» зараз у лікарні - у них поранення травматичною зброєю

Про це  повідомили звільнені активісти, пише Еспресо.TV з посиланням «Центр журналістських розслідувань».

За їх словами, всі «заручники Путіна» піддавалися тортурам під час допитів. Виняток було зроблено тільки для Анатолія Ковальського, ймовірно, - у зв'язку з пенсійним віком.

За словами активістів, двоє із звільнених - Андрій Щекун та Юрій Шевченко - були відправлені до лікарні. В обох під час тортур стріляли з травматичної зброї, кулі застрягли в тілі і ногах.

Андрія Щекуна, Анатолія Ковальського, Юрія Шевченка та інших заручників тримали в підвалі республіканського військкомату в Сімферополі. Активісти підтверджують інформацію, що там тепер базується чеченський спецпідрозділ .

На сьогоднішній день залишається невідомим місце розташування двох військових, викрадених «самообороною Аксьонова» - начальника сімферопольської КЕЧ Владислава Нечипоренко і командира станції далекої навігації, розташованої в селі Плодовому під Бахчисараєм. Про це повідомив начальник кримського регіонального медіацентру Міноборони України Владислав Селезньов.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що громадських активістів та головнокомандувача ВМС України, які зникли в Криму, звільнено.