Телеканал "Дождь" виселяють з приміщення фабрики "Красный Октябрь"

Російському телеканалу "Дождь" не хочуть продовжувати договір оренди приміщенна фабрики "Красный Октябрь"

Інвестор «Дождя» Олександр Винокуров виклав на своїй сторінці в Facebook попередження від власників орендованих телеканалом приміщень - ВАТ «Московська кондитерська фабрика "Красный Октябрь"» , - в якому повідомляється про припинення договору з телеканалом. Договір закінчується 20 червня 2014.

Причини відмови продовження оренди не називаються.

«Виходячи із ситуації з передбачуваною реконструкцією "Красного Октября", ми дійсно думали, що коли-небудь переїдемо в нову студію. За інформацією від керівників «Гута девелопмент» ми знаємо, що черга до реконструкції будівлі, в якій розташовується «Дождь», дійде не раніше ніж через 3-5 років. Якщо дійде. Тому ми і мріяли - переїжджати будемо. У 2016-2018 році» , - пояснив Винокуров.

Керівництво «Дощу » розраховує домовитися з власниками і продовжити договір.

Вчора «Газета.ru», посилаючись на джерело, повідомила, що холдинг Lifenews найближчим часом може зайняти приміщення, в якому розташовується телеканал «Дождь». До отримання попередження від інвесторів Винокуров відмовився коментувати цю інформацію, уточнивши лише, що до 2016 року телеканал звільняти приміщення не планує.

Нагдаємо, раніше телеканал "Дождь" відключили в усіх найбільших кабельних мережах Росії.