Тягнибок може відмовитися від участі у виборах президента, - "Свобода"

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок може відмовитися від участі у виборах президента, запланованих на 25 травня

Про це в інтерв'ю "Українській правді" сказав депутат-"свободiвець" Ігор Кривецький, повідомляє Еспресо.TV.

"У нас є деякі домовленості з союзниками. Якщо вони їх виконають, ми тоді, звичайно, можливо, й не підемо (на вибори президента)", - сказав Кривецький.

"Я вам хочу сказати, що коли був Майдан, то Тягнибок особисто сказав своїм партнерам: "Я не претендую на посаду президента. І якщо така ситуація, розберіться між собою, я готовий підтримати будь-кого з вас". І ми єдині, які не займалися виборами, а займалися революцією", - додав депутат.

Водночас, Кривецький підтвердив, що бере участь у переговорах на найвищому рівні щодо призначень нової влади. За його словами, він "основний фінансист Майдану з боку "Свободи".

"Я думаю, що 90% з того, що "Свобода" фінансувала під час Майдану, – це забезпечував я. Моя сцена стоїть до цього часу безкоштовно", - сказав він.

Коментуючи закиди, що він є кримінальним авторитетом на прізвисько "Пупс", депутат сказав: "Як можна мене приписати до кримінального кола Львова, якщо мене навіть не було за штраф притягнуто, я не проходив по жодній справі, навіть як свідок".