Академія жлобства IV. Весілля по-українськи

Журналісти Еспресо.TV пропонують добірку фотографій з українських весіль, які вражають несмаком

На весіллях український "жлобізм" дає про себе знати найяскравіше. Аби довгоочікувана подія запам’яталася на все життя молодята влаштовують фотозйомки на кладовищі, не шкодують грошей на оригінальні весільні фотоколажі з довгими білими лімузинами просто в будинку, а наречені, аби тримати коханого в тонусі, одягають відверті мереживні сукні та не гребують величезними декольте через, які ледь не вивалюються груди.  

Журналісти Еспресо.TV пропонують читачам насолодитися та дізнатися, як саме гуляють весілля креативні українці, переглянувши цю добірку:

Головне – оздоблення. Навіть звичайний під’їзд можна гламурно прикрасити. 

Мерс по-весільному. Молодята  щедро оздобили своє весільне авто. 

Влучний стрілець. Ось таке полювання влаштував молодий на наречену.

Головне вдало приземлитися. Наречена цього молодика справжнє небесне створіння, яке до нього ось-ось зійде з небес. Головне, щоб ця ілюзія залишалася після довгих років подружнього життя.

Карета подана. Білий лімузин для молодят підігнали просто у будинку.

Аж в очах троїться. Наречених багато не буває!

Є що показати. Назвати це декольте глибоким навіть язик не повертається.

Спіймав голубку. Креативний фотоколаж, який наочно демонструє, хто в домі хазяїн.

Спіймав голубку- 2. 

Сучасна попелюшка. Пишними сукнями українські наречені себе не обтяжують.

Ось така романтика. У цьому колажі поєднано майже всі атрибути весілля: квіти, серйозний наречений, море, корабель і навіть голуби.  

Майже янголи. Креативний весільний колаж молодої пари вражає оригінальністю. 

Чоловіче, знай своє місце! Нам лишається лише уявляти, що чекає нареченого, якщо він не виконуватиме наказів молодої дружини.  

Весілля в армії. Будемо сподіватися, що після випробування, влаштованого дівчатами, у хлопців не зникне бажання йти під вінець. 

Майже монахиня. Мереживна сукня молодої геть не приховує її білизни. 

Продвинута молода українська пара. Рожева сукня, ботфори та віночок. Гуляти, так гуляти!

Недитячі розваги. Але далі було ще гарячіше. Згодом ця наречена геть розпашілася і влаштувала для гостей феєричне шоу в білизні.

 А в дружки теж нічого! Очевидно, наречений по-дружньому вирішив подякувати за підтримку на весіллі.  

Найвеселіше місце для фотосесії. Це молоде подружжя  вирішило зробити креативні весільні фото на кладовищі. Ще б пак таких точно ні в кого не буде! ​

Нагадаємо, раніше журналісти Еспресо.TV публікували помешкання українців з найбільш жлобським дизайном та автомобілі з найбільш жлобським тюнінгом.  Крім того, наші читачі могли насолодитися курсом лекцій "жлобізма" від колишніх високопосадовців та прибічників Януковича.